Tarieven, vergoedingen en betaling

Tarieven (per 1 juli 2024)

De kosten van een consult bedragen 98 euro. Er staan circa 50 minuten gepland per consult. In enkele gevallen is een kortere behandeling geïndiceerd (circa 30 minuten). De kosten hiervan bedragen 67 euro.

Vergoeding

Indien u aanvullend verzekerd bent worden de kosten van een behandeling (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het door u afgesloten aanvullende pakket. Er bestaan grote verschillen qua vergoeding tussen de verschillende zorgverzekeraars. Het loont dan (soms) ook om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar of een ander aanvullend pakket te nemen. Helaas is het alleen mogelijk over te stappen van zorgverzekeraar per 1 januari van het nieuwe jaar. Gedurende het jaar uw aanvullende pakket uitbreiden is bij sommige zorgverzekeraars nog weleens mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor een compleet overzicht van vergoedingen per zorgverzekering. De kosten van de osteopathische behandeling gaan niet af van uw eigen risico.

Betaling

U krijgt een nota overhandigd of opgestuurd. Het genoemde bedrag dient u binnen 30 dagen te betalen, bij voorkeur per bank. U kunt de nota indienen bij uw zorgverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering krijgt u een bedrag op uw rekening gestort.